Leuke Fred&Ed tas, die wil jij toch ook?

We hebben een leuke actie voor je! Je kunt nu een leuke Fred&Ed tas bestellen met je eigen naam erop ter waarde van 24,95 Euro voor maar 9,95 Euro!

Je kunt zelf de kleur van je tas kiezen en het lettertype dat je wilt gebruiken voor je naam. De tas is verkrijgbaar in de kleuren rood, aquablauw, groen, zwart en grijs.

Wat moet je doen? Koop twee Fred&Ed producten, maak een foto van de kassabon en mail je foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vervolgens krijg je een mail van ons terug met een kortingscode die je kunt gebruiken om je tas hier te bestellen. Je kunt hier eerst de kleur van je tas kiezen, dan het lettertype en vervolgens de naam invoeren, die je op de tas wilt laten drukken. Vervolgens wordt je doorgeleid naar de betaalpagina waar je bij het afrekenen je kortingscode invoert. Je betaalt dan i.p.v. 24,95 Euro slechts 9,95 Euro voor de tas en 3,95 Euro aan verzendkosten. De tas wordt binnen een week gedrukt en opgestuurd!