Over Ons

Wie zijn wij

Fred&Ed is in 2003 opgericht door Karin Lowik, Wouter Pol en Rene Toet. Vol enthousiasme vanuit Unilever het ondernemerschap in gestapt met de ambitie om een mooi kindermerk neer te zetten. Gedacht vanuit de behoeften van kinderen, in plaats van gedreven vanuit productielijnen. Dat is gelukt, de lancering van broodbeleg in tubes bleek een schot in de roos! Ondertussen, vele avonturen later, is Fred&Ed overgenomen door Royal Smilde en ontwikkelen en ondernemen we binnen deze grote club verder!

Iedereen heeft wel een mening over eten en drinken en die meningen lopen nogal uiteen. Het wordt er ook niet eenvoudiger op met alle berichten in de media. Elke dag wordt er wel weer een nieuw bericht de wereld in geslingerd over wat we wel, of toch vooral niet moeten eten. Met die hypes doen wij bij Fred&Ed niet mee. We vinden het leuk om met eten en drinken bezig te zijn maar altijd vanuit onze kennis, onze ervaring en ons gezond verstand. Eten is namelijk belangrijk voor families met kinderen, een belangrijke basis die energie geeft om te leren en te ontdekken, elke dag weer. Maar we weten ook dat eten met het gezin niet altijd zonder slag of stoot gaat, en daar willen wij verandering in brengen...

Samen genieten

Elke dag zien we thuis hoe het gaat aan tafel. We weten hoe belangrijk eten is en ook hoe belangrijk die mooie momentjes samen aan tafel zijn. Even met zijn allen bijkletsen en genieten. Maar dat is niet altijd de praktijk helaas... Kinderen eten niet altijd gemakkelijk en het eten ontaard nogal eens in een machtsstrijd. Dat willen we veranderen, met onze producten willen we ouders helpen om met plezier met kinderen te eten en het samen gezellig te hebben aan tafel!